El Hamdaoui niet naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

El Hamdaoui niet naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 24 juli, 2010 | Gepost om 14:55 uur | 2.318 keer bekeken

De transfer van Mounir El Hamdaoui van AZ naar Ajax gaat niet door. De clubs hadden vrijdag overeenstemming bereikt over de transfersom, maar de salariseisen van de Marokkaanse aanvaller waren Ajax te gortig.

“Het verschil tussen vraag en aanbod was veel te groot”, zo bevestigt een woordvoerder van de Amsterdammers zaterdag. AZ liet eveneens weten dat de transfer is afgeketst.

“De zoektocht naar een nieuwe nummer 9 gaat verder”, aldus de zegsman van Ajax. Trainer Martin Jol wil graag op korte termijn een vervanger hebben voor de vertrokken Marko Pantelic. Ajax speelt woensdag de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK FC.

De Amsterdammers richten hun pijlen nu op Emile Mpenza, een veel goedkoper alternatief. Dat meldt De Telegraaf zaterdag. De 32-jarige Belg speelt sinds vorig jaar voor het Zwitserse FC Sion. Daar heeft hij met 21 doelpunten in 31 wedstrijden zijn vorm terug gevonden.

1 reactie op “El Hamdaoui niet naar Ajax”

  • ajaxfan op 25th juli, 2010 10:34 am

    mpenza oke hij heeft een goed seizoen gespeelt 21 goals maar misschien is die compitie wel te makkelijk hopelijk is hij wel goed

  • Snel reageren    Secured By miniOrange