El Hamdaoui tekent bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

El Hamdaoui tekent bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 juli, 2010 | Gepost om 10:00 uur | 2.489 keer bekeken

Mounir El Hamdaoui heeft getekend bij Ajax. De spits zal vandaag meetrainen met de Amsterdammers. Vannacht hebben beide partijen tot diep in de nacht om de tafel gezeten en zijn ze eruit gekomen. El Hamdaoui tekent een 4-jarig contract. Zuur is dat hij niet mee kon doen in de derde voorronde van de Champions League, waarin Ajax thuis met 1-1 gelijk speelde tegen PAOK Saloniki.

AZ en Ajax bereikten maandag al een akkoord rond de overstap en ook El Hamdaoui gaf zijn woord. Maandagochtend werd hij al medisch gekeurd, maar dinsdag vroeg de spits nog wat bedenktijd, die hij kreeg van zijn nieuwe trainer Martin Jol.

1 reactie op “El Hamdaoui tekent bij Ajax”

  • Bert = jood-tot-me-dood op 30th juli, 2010 13:59 pm

    beetje zure nasmaak bij El H. zijn onderhandelen voor dattie 1 bal heeft aangeraakt voor ons aller Ajax!!

    klinkt als een geldwolf in schaapskleding. maar dan wel uit zijn eigen 010 shop in kralingen. bah, ga je schamen Mounir. en excuseer je naar de Ajax supporters toe om weer in balans te komen om met een schone lei te beginnen in de ArenA.

    Make Ajax Proud!!

  • Snel reageren    Secured By miniOrange