Gerucht: Jol vertrekt bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Gerucht: Jol vertrekt bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 juli, 2010 | Gepost om 13:33 uur | 1.693 keer bekeken

Volgens Britse media verhuist trainer Martin Jol van Ajax nog voor de start van de competitie naar Engeland. Onder meer Fulham en Newcastle United zouden de oefenmeester uit Scheveningen aan zich willen binden.

Volgens de Engelse tabloid The Daily Mirror is de deal tussen Fulham en Jol reeds beklonken. De Guardian meldt dat Jol hoopt op een nog grotere club. De Engelse media schijven dat Jol uit Amsterdam wil vertrekken vanwege de magere vooruitzichten die hem zijn voorgehouden. Ajax sloot het seizoen 2009-2010 af met een verlies van 21 miljoen euro. Geld om de selectie te versterken is in Amsterdam voorlopig niet voorhanden.

Ajax beweert dat een vertrek van Jol niet aan de orde is. ”Het is voor Ajax ook niet wenselijk als Martin Jol zou vertrekken. Daarbij heeft hij een doorlopend contract”, aldus een zegsman van de club zaterdag. Jol vertoeft momenteel met Ajax in Portugal waar de club een trainingskamp heeft belegd.

De trainer was in Engeland eerder werkzaam bij Tottenham Hotspur. Hij stapte vorig jaar over van Hamburger SV naar Ajax, waarmee hij als tweede eindigde in de eredivisie. Jol won met Ajax de KNVB-beker. (ANP)

Snel reagerenSecured By miniOrange