Jol: El Hamdaoui heeft “Nee” gezegd | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: El Hamdaoui heeft “Nee” gezegd

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 juli, 2010 | Gepost om 8:15 uur | 1.987 keer bekeken

Het is nog hoogst onzeker of de transfer van Mounir El Hamdaoui van AZ naar Ajax rond gaat komen. De clubs zijn het eens over de transfersom, maar Ajax wil niet aan de (salaris-)eisen van de Marokkaanse spits voldoen. “Hij heeft ‘nee’ gezegd, dus we kijken naar anderen”, zei trainer Martin Jol woensdag na het teleurstellende gelijkspel in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK (1-1).

Ajax heeft El Hamdaoui de tijd gegeven om na te denken. “Als hij er nog even over na wil denken, is dat goed”, aldus Jol. De oefenmeester wil graag een spits toevoegen aan zijn selectie. Na het vertrek van Marko Pantelic beschikken de Amsterdammers niet meer over een echte aanvalsleider. “En Mounir is gewoon een goede spits die doelpunten maakt”, zei Jol.

Tegen PAOK stond Miralem Sulejmani in de punt van de aanval. De Serviër ging halverwege de tweede helft naar de kant vanwege hamstringklachten. “Micky voelde zich goed en wilde graag spelen”, verklaarde Jol zijn keuze voor de aanvaller die vorige week nog openlijk liet blijken bijzonder ontevreden te zijn omdat Ajax een verhuur naar West Ham United heeft geblokkeerd.

Snel reagerenSecured By miniOrange