Jol morgen gepresenteerd bij Fullham | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol morgen gepresenteerd bij Fullham

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 juli, 2010 | Gepost om 19:42 uur | 2.367 keer bekeken

Als we de The Daily Mail mogen geloven dan wordt Martin Jol maandag gepresenteerd als de nieuwe trainer van Fulham FC. Naast een hoog salaris krijgt de huidige trainer van Ajax ook een groot beschikbaar transferbudget. Onder andere speler Zlatan zou op de lijst staan van mogelijke versterkingen. The Daily Mail meldt dat de frustatie van Jol over het transferbeleid van Ajax de voornaamste reden is om bij Ajax te vertrekken. Jol heeft voor zijn periode bij Ajax ook al Hamburger SV om dezelfde reden na één seizoen verlaten.

De interim-trainer van Fulham, Ray Lewington, weet nog van niks. “We weten niet of het Martin Jol wordt. Dat is de zoveelste naam die wordt genoemd wat ons betreft,” vertelt Lewington tegenover The Mirror. “Wat ik wel weet is dat de club op zoek is naar een toptrainer. Bij een grote club hoort een topcoach.” Op korte termijn vertrekt de verliezend Europa League-finalist voor tien dagen naar Zweden voor een trainingskamp. “Ik heb geen idee of ik dan voor de groep sta. Ik heb de leiding tot er een nieuwe trainer komt en na het vertrek van Roy Hodgson naar Liverpool hebben we opnieuw behoefte aan een grote naam.”

1 reactie op “Jol morgen gepresenteerd bij Fullham”

  • annelies op 28th augustus, 2010 18:45 pm

    dat is helemaal niet aan de orde martin is de kampioen beste vriend dus blijf mijn vriend af

  • Snel reageren    Secured By miniOrange