Meer tijd voor transfer El Hamdaoui | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Meer tijd voor transfer El Hamdaoui

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 juli, 2010 | Gepost om 9:18 uur | 1.557 keer bekeken

AZ en Ajax kwamen afgelopen weekend overeen dat de deadline van de transfer van Mounir El Hamdaoui op dinsdagnacht werd gesteld. Tot dusver werd de overgang niet afgerond, waarna de Alkmaarders hebben besloten om Ajax meer tijd te geven.

“Ajax heeft ons netjes gebeld, dat er wat probleempjes zijn”, geeft technisch directeur Earnest Stewart aan in De Telegraaf. Volgens enkele geruchten zou inmiddels ook Galatasaray zich voor de spits hebben gemeld, maar daar weet Stewart niets van. “Ajax is de enige club die zich voor Mounir concreet bij ons heeft gemeld.”

De 26-jarige El Hamdaoui is volgens de ochtendkrant reeds mondeling akkoord over een vierjarig contract, dat tot dusver nog niet op papier is gezet. De geboren Rotterdammer werd ook al medisch gekeurd. In Alkmaar hoeft hij zich voorlopig niet te melden. “We zitten in de voorbereiding op de wedstrijd tegen Göteborg en Mounir krijgt even de rust en tijd om na te denken”, aldus Stewart.

Het Algemeen Dagblad meldt dat één van de probleempjes een sportzaak van El Hamdaoui is. De Marokkaan runt een winkel in Rotterdam en hij voorziet problemen voor zijn zaak als hij zelf in Amsterdam voor Ajax gaat voetballen. El Hamdaoui zou daarvoor gecompenseerd willen worden.

2 Reacties op “Meer tijd voor transfer El Hamdaoui”

 • tony macaroni op 28th juli, 2010 16:01 pm

  geen seconde meer de tijd geven het moet een eer zijn om voor ajax te mogen spelen geldwolf menige voetballers willen graag voor niks spelen in ons mooie clubje

 • Bert = jood-tot-me-dood op 28th juli, 2010 20:24 pm

  El H, lekker bij zijn familie en zijn sportwinkeltje laten zitten in rotjeknor die marokkaanse 010’ert.
  van huis uit zijn het ook echte afdingers die gasten. straks vraagt ie nog een baan ook voor zijn familieleden aan Ajax!!! (tip van Martin Jol.)

  hij weet toch van tevoren dattie komt naar en voor 020 gaat spelen die mooie 010 kakkerlak??
  enkele reis naar AZ terug als ie niet graag wil spelen in het goddelijke rood/wit van ons Ajax.

 • Snel reageren



  Secured By miniOrange