Mido naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Mido naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 juli, 2010 | Gepost om 9:24 uur | 2.422 keer bekeken

Ahmed Hossam, beter bekend als Mido zal het komend seizoen te zien zijn in de Amsterdam ArenA. De 27-jarig Egyptenaar kan transfervrij worden vastgelegd omdat zijn contract bij Middlesbrough deze zomer werd afgekocht.

Tussen 2001 en 2003 stond Mido al eerder onder contract bij Ajax. Mido is niet de aangewezen opvolger van Marko Pantelic, maar een extra versterking voor de voorste linie. Ajax wil nog een eerste spits contracteren.

De kans dat Mounir El Hamdaoui die spits wordt is vrijwel uitgesloten. Ajax en AZ kwamen tot een akkoord over de topschutter, maar die wilde de best betaalde speler van de club worden. Ajax is geïrriteerd over de houding van El Hamdaoui en laat de deadline van AZ passeren. De Amsterdammers hadden voor dinsdag middernacht een akkoord met de spits moeten bereiken.

Snel reagerenSecured By miniOrange