Overgang Sulejmani na PAOK | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Overgang Sulejmani na PAOK

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 juli, 2010 | Gepost om 17:06 uur | 1.924 keer bekeken

De overgang van Miralem Sulejmani op huurbasis naar West Ham United wordt naar verwachting na het tweede duel met PAOK Saloniki afgerond. De Engelse club neemt het hele salaris van de Serviër over en Ajax heeft dat geld nodig voor de transfer van Mounir El Hamdaoui, schrijft De Telegraaf zaterdag.

Hoewel Ajax er dus bij gebaat is dat Sulejmani zijn zin krijgt en alsnog vertrekt, is er geen haast bij de verhuur van de speler. Aangezien El Hamdaoui niet speelgerechtigd is voor het duel tegen PAOK in de derde voorronde van de Champions League en Ajax niet ruim in de aanvallers zit, is elke speler bruikbaar.

Ajax moet woensdag in Griekenland in een zeer vijandige omgeving proberen de teleurstellende 1-1 in eigen huis goed te maken tegen PAOK. Als het daarin slaagt is El Hamdaoui voor de vierde en laatste voorronde wel speelgerechtigd.

2 Reacties op “Overgang Sulejmani na PAOK”

  • mano op 1st augustus, 2010 15:40 pm

    ik hoop dat ze dan beter spelen als gisteravond want dat was knap beroerd.

  • Joop Pol op 2nd augustus, 2010 19:04 pm

    Jol moet ophouden om spelers te halen. Geef deze groep met Sulejmani vertrouwen en er groeit wat moois!!

  • Snel reageren    Secured By miniOrange