Stekelenburg twijfelgeval voor de finale | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Stekelenburg twijfelgeval voor de finale

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 8 juli, 2010 | Gepost om 17:05 uur | 1.368 keer bekeken

Na afloop van de halve finale tegen Uruguay zei Maarten Stekelenburg dat hij ondanks een heupblessure zeker in actie zou kunnen komen in de finale, maar daar bestaan toch twijfels over. De eerste doelman van het Nederlands elftal is nog steeds niet helemaal fit en moet de eindstrijd tegen Spanje mogelijk laten schieten, meldt NUSport.

Stekelenburg loopt al een tijd rond met een lichte heupblessure en kampte donderdag met rug- en nekklachten. In de wedstrijd tegen Uruguay leek hij nog gewisseld te moeten worden, maar de goalie wilde het veld niet verlaten en bleef de gehele wedstrijd op het veld staan. De medische staf is druk bezig om Stekelenburg op te lappen voor de topper van zondag.

Mocht de doelman van Ajax, die bezig is aan een uitstekend toernooi maar er bij de treffers van Uruguay in de met 2-3 gewonnen wedstrijd niet helemaal goed uitzag, niet kunnen spelen dan verschijnt Michel Vorm onder de lat. De keeper van FC Utrecht kwam tot dusver tot vier interlands en maakte nog indruk in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Schotland, alweer bijna een jaar geleden.

Snel reagerenSecured By miniOrange