Suarez meldt zich vandaag weer bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez meldt zich vandaag weer bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 juli, 2010 | Gepost om 10:18 uur | 1.722 keer bekeken

Ajax-trainer Martin Jol kan vandaag Luis Suarez weer verwelkomen. De Uruguayaanse aanvaller meldt zich ’s morgens in Amsterdam.

In de aanloop naar het Champions League-duel met PAOK Saloniki leeft Jol nog in onzekerheid welke diepe spits naar Ajax komt. In deze tijd van spitsenschaarste is de aanwezigheid van Suarez positief. De Haagse trainer kan in elk geval wel vanaf maandag met de Uruguayaan naar de wedstrijd toewerken.

Suarez gaf eerder aan woensdag van de partij te zijn, maar het was nog onduidelijk wanneer hij zich in Amsterdam zou melden. De spits was afgelopen week vanwege persoonlijke omstandigheden in Barcelona. Desondanks blijft er een mogelijkheid dat Suarez woensdag ontbreekt aangezien zijn vrouw op het punt staat te bevallen.

2 Reacties op “Suarez meldt zich vandaag weer bij Ajax”

 • annelies op 27th juli, 2010 11:16 am

  luis wij kunnen je niet missen ga alsjeblieft niet weg dan weet ik niet hoe ik contact met jou op kan nemen en nou kan je mijn kaart ontvangen en als je in buitenland bent kan dat niet meer dat vindt ik jammer je bent mijn beste vriend wij houden contact hoe is het met sofia laat je het even weten dat delphine er is stuur je een mail naar mij

 • ajaxfan op 27th juli, 2010 11:55 am

  we hebben el hamdaui nu maar als suarez blijft iis het wel fijn maar als we hem verkopen voor 40 miloen hebben we geld en zijn we van de schulden af en we moeten suarez nu wel verkopen kijk dan 5 miloen aan el hamdaoui
  gedaan we gaan we toch nog meer de schulden dus eigenlijk is het wel verstandig maar ik wil dat hij blijft want we gaan hopelijk champions spelen en krijgen we ook geld

 • Snel reageren  Secured By miniOrange