Suarez wil graag naar Premier League | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez wil graag naar Premier League

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 13 juli, 2010 | Gepost om 9:56 uur | 2.570 keer bekeken

Luis Suarez hoopt zijn loopbaan voort te zetten in de Premier League. De spits van Uruguay en Ajax liet zondag weten dat hij een voorkeur heeft voor Tottenham Hotspur en Manchester United.

“Ik maak er geen geheim van dat ik een bewonderaar van de Premier League ben”, vertelde hij aan de Daily Star. “Waar ik van houd is het feit dat er vijf of zes teams zijn van Champions League-niveau. Geen enkele competitie kan dat zeggen. Kijkt maar naar de spelers van Manchester City en Liverpool, met Fernando Torres, Steven Gerrard, Javier Mascherano, David Silva, Yaya Touré en Emmanuel Adebayor. Die clubs spelen Europa League en niet eens Champions League. Dat zegt alles over de kracht van de Premier League.”

Suarez verwacht dat er nog concrete interesse komt. “Ik weet dat ik een goed WK heb gespeeld en dan komt er interesse van clubs. Als een club uit de Premier League me echt wil, is het voor Ajax moeilijk om me te behouden en dat weten ze.” Ajax verlangt de jackpot voor Suarez, naar verluidt veertig miljoen euro.

Manchester United en Tottenham Hotspur zijn de favoriete clubs van Suarez in Engeland. “Manchester United is een fantastische ploeg en is met Real Madrid de meest prestigieuze clubs van de wereld. Als je bij Manchester United gaat spelen en je blijft daar enige tijd, ga je prijzen winnen. Tottenham is ook aantrekkelijk. Ze zijn een team met ambitie en hebben de Champions League bereikt. Als er meerdere aanbiedingen komen, zal ik ze overwegen en de tijd nemen. Maar op dit moment steken die clubs er bovenuit.”

Goal.com

3 Reacties op “Suarez wil graag naar Premier League”

 • Selina op 13th juli, 2010 13:30 pm

  En als je blijft, haalt Ajax ook de 1e ronde van de CL.

  Tottenham Hotspurs…. Wat een..

 • ajaxfan op 13th juli, 2010 14:24 pm

  suarez blijf nog een jaar maar ja als je gaat voor 40 miloen dan en hebben wij lekker veel geld en vooronde champions winnen we dan en dan ook de vogende ronde en dan weer wat geld door die rondes hopelijk zijn we dan veilig met de schulden en dan kunnen we andere toppers kopen ik vindt wel dat we van der vaart moeten halen

 • annelies op 30th juli, 2010 14:39 pm

  nee luis doe dit mij niet aan blijf bij ajax ik wil contact houden met jou ga niet weg alsjeblieft niemand neemt jou plaats in al zeker niet el hamdaoui niet eens dat mag niet jij hoort erbij te blijven hou je plek in bij ajax ik blijf kaarten sturen naar jou bij amsterdam arena toe nou luis kan jij mij ook wat opsturen oke

 • Snel reageren  Secured By miniOrange