Sulejmani niet naar West Ham | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sulejmani niet naar West Ham

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 20 juli, 2010 | Gepost om 13:53 uur | 965 keer bekeken

West Ham United wil Miralem Sulejmani voor een jaar huren van Ajax. De Servische aanvaller heeft hier zelf wel oren naar en het zou Ajax wat meer lucht geven op de salarisbalans.

Maar Ajax-trainer Martin Jol is in het magazine NUsport een andere mening toegedaan. “Wat heb je eraan om hem op huurbasis naar Engeland te laten gaan?”

Opties

“We zijn vorig jaar iedere week met hem bezig geweest. Nou laat-ie het zien in de voorbereiding en daar wil je van profiteren. Hij komt echt wel aan spelen toe. Zoveel opties zijn er momenteel niet voorin.”

Stok

Het is een van de punten die dezer dagen besproken worden door Jol en de Ajax-directie.

De Ajax-trainer is ontevreden over de dreigende uitholling van zijn selectie en heeft de interesse van Fulham als stok achter de deur. Met name in de aanval wil hij meer opties tot zijn beschikking krijgen.

Strand

Jol is in NUsport overigens zeer te spreken over de instelling van Sulejmani in de voorbereiding. “Hij vliegt over het veld, presst en jaagt, is enorm doelgericht en fitter dan ooit.”

“Ik weet niet wat hij allemaal gedaan heeft in zijn vakantie, maar volgens mij heeft hij niet veel op het strand gelegen,” aldus Jol na het duel tegen FC Horst. Sulejmani raakte kort daarna geblesseerd aan zijn linkerhamstring.

Nusport

Snel reagerenSecured By miniOrange