Sulejmani:Jol wil mijn carrière vernietigen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sulejmani:Jol wil mijn carrière vernietigen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 21 juli, 2010 | Gepost om 9:17 uur | 1.144 keer bekeken

Miralem Sulejmani is zeer teleurgesteld over het feit dat Martin Jol een transfer naar West Ham United niet laat doorgaan. Sulejmani was met de club al akkoord over een huurcontract. “Jol wil mijn carrière vernietigen” aldus Sulejmani.

Ik snap er niets van Avram Grant, is een trainer die in mij een groot talent ziet. Sulejmani is beloofd dat als er zich een club voor hem meld dat hij mag vertrekken. Maar aangezien Ajax geen geld heeft voor versterkingen en Dennis Rommedahl en Marko Pantelic al zag vertrekken wil Jol de groep nu zoveel mogelijk in tact houden.

Sulejmani werd in 2008 voor 16,25 miljoen euro van sc Heerenveen gekocht. Ajax wil daarom het maximale rendement uit Sulejmani proberen te halen.

Snel reagerenSecured By miniOrange