Vermeer: Ik ben er klaar voor | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vermeer: Ik ben er klaar voor

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 14 juli, 2010 | Gepost om 13:48 uur | 1.786 keer bekeken

Meer dan ooit lijkt een vertrek van Maarten Stekelenburg bij Ajax serieus aan de orde. De doelman van het Nederlands elftal was een van de uitblinkers op het WK in Zuid-Afrika en werd ondertussen al aan diverse clubs uit het buitenland gelinkt. Kenneth Vermeer, zijn stand-in in Amsterdam, wacht de situatie rustig af.

“Zolang een vertrek van Maarten niet officieel is, ken ik mijn rol”, vertelt Vermeer aan het weekblad Voetbal International. “Maar als hij vertrekt, dan ben ik klaar om zijn plek over te nemen. Als ik er moet staan, dan sta ik er. Heb ik in het verleden ook al bewezen. Voorlopig moet ik afwachten wat er met Maarten gebeurt en zelf zorgen dat ik goed presteer en fit blijf.”

Vermeer was onder Marco van Basten tijdelijk eerste doelman, maar Martin Jol gaf afgelopen seizoen het vertrouwen aan Stekelenburg. Desondanks koos Vermeer ervoor om zijn verbintenis te verlengen. De voormalig jeugdinternational werd in het verleden door Ajax aan Willem II verhuurd.

3 Reacties op “Vermeer: Ik ben er klaar voor”

 • Peter op 15th juli, 2010 16:27 pm

  meneer zelf vind zich zelf erg goed, en klaar voor ajax 1……….voor de cl………ik vind hem matig tot zeer matig…..winnen we zeker geen cl mee

 • Adrian op 6th oktober, 2010 13:43 pm

  @ Peter: Dat was Maarten ook natuurlijk. Pas sinds 2,5 seizoen is ie echt weer beter geworden. Ik zeg niet dat Vermeer beter zal worden, want Maarten is uitzonderlijk, maar de reflexen van Vermeer zijn ook uitzonderlijk.

 • paul op 9th oktober, 2010 20:09 pm

  titon dus halen

 • Snel reageren  Secured By miniOrange