Ajax wil Sulejmani houden | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax wil Sulejmani houden

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 augustus, 2010 | Gepost om 15:57 uur | 1.588 keer bekeken

Vitesse kan de komst van Miralem Sulejmani vergeten. Ajax heeft besloten geen medewerking te verlenen aan een vertrek van de aanvaller, liet Martin Jol zondag na de wedstrijd tegen De Graafschap (0-5) weten.

De Servische international werd de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met Vitesse, dat hem voor één jaar wilde huren van Ajax. Jol: “Maar wij hebben niet met mensen van die club gesproken. Ook als dat nog wel gebeurt, blijft Sulejmani bij ons.”

Jol liet in het midden of Ajax voor september, als de transfermarkt sluit, nog een speler aantrekt. “We hebben niet veel middelen maar je weet niet hoe een koe een haas vangt”, zei hij. Jol wil na Mounir El Hamdaoui en Mido graag nog een aanvaller naar Amsterdam halen.

Snel reagerenSecured By miniOrange