Hadouir niet naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Hadouir niet naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 augustus, 2010 | Gepost om 20:10 uur | 1.775 keer bekeken

Ajax ziet af van het aantrekken van Anouar Hadouir. Voor de aanvaller van Roda JC waren de druiven zuur. ‘Waarom het nu is misgelopen, weet ik niet.’

’s Middags wees alles erop dat een overgang van Hadouir dichtbij was. Martin van Geel, algemeen directeur van Roda JC, gaf aan dat de club uit Kerkrade een transfer niet zou dwarsbomen.

De onderhandelingen tussen Roda JC en Ajax leidden echter niet tot een akkoord. De Amsterdammers lieten aan het begin van de avond weten van de transfer af te zien. Voor Hadouir was die uitkomst zuur. ‘Ik verwijt Roda JC niets.’

‘Dat het nu niet doorgaat kán niets met de financiën te maken hebben’, aldus Van Geel tegen Voetbal International. ‘Het heeft blijkbaar andere redenen, maar apart is het wel.’

‘Ik ben te teleurgesteld om te praten’, was het eerste commentaar van Hadouir. ‘Sinds ik van de interesse van Ajax hoorde was ik heel enthousiast. Zeker omdat ik wist dat Roda zijn medewerking wilde verlenen. Ik wil graag een stap hogerop, dan is Ajax een fantastische uitdaging. Waarom het nu is misgelopen, weet ik niet. Maar duidelijk is wel dat met het stuklopen van dit verhaal vandaag mijn droom uiteen is gespat.’

Snel reagerenSecured By miniOrange