Jol: Een prachtige loting | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Een prachtige loting

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 augustus, 2010 | Gepost om 16:48 uur | 1.586 keer bekeken

Ajax-trainer Martin Jol vind de loting van Ajax tegen o.a. Real Madrid en AC Milan prachtig. ‘Als je er over nadenkt kan het eigenlijk niet beter’, aldus de oefenmeester.

‘Maar als je bedenkt dat je moet winnen in voetbal dan is het erg lastig. Ik vind het wel jammer dat Auxerre er bij zit’, zegt de trainer. ‘Als we bijvoorbeeld Zilina hadden geloot dan was ik blijer. Je moet toch rekening houden met een eventuele derde plek en dat is nu moeilijker omdat Auxerre normaal gesproken net zo goed is als ons’.

Hij sloot af. ‘Maar wel jammer die Sneijder nu weer ons aan deze ploegen heeft gebonden. Leuk dat hij die prijs wint, maar dit’.

1 reactie op “Jol: Een prachtige loting”

  • annelies op 28th augustus, 2010 12:06 pm

    ja martin je heeft groot gelijk ik gun sneijder de prijs wel maar yolanthe had hij thuis moeten laten werk en prive moet je gesceiden houden dit is een zaak waar je moet aan houden de vrouw hoort bij de kinderen blijven had met romana gebleven dat is te gek voor woorden kan je toch niet maken weet je wel hoe zwaar de loting is martin had liever tottenham hotspur liever gehad en dat heb jij wes niet aan martin gegeven en dat is nou jammer

  • Snel reageren    Secured By miniOrange