Jol hoopt op nieuwe spelers | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol hoopt op nieuwe spelers

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 20 augustus, 2010 | Gepost om 22:12 uur | 2.309 keer bekeken

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt. Trainer Martin Jol hoopt nog altijd dat hij zijn ploeg met enkele namen kan versterken. “Er hebben best goede spelers interesse om voor Ajax te voetballen.”

Tot dusver legde Ajax twee spelers vast: Mounir El Hamdaoui en André Ooijer. “We proberen nog wat te doen”, verkondigt Jol tegenover Voetbal International. “We bevinden ons in een ander segment van de markt, dus het blijft afwachten. Ik denk dat het wel lukt. Er hebben best goede spelers interesse om voor Ajax te voetballen, maar dat is wel een investering van drie of vier miljoen euro. Dat is veel geld.”

“In de basis hebben we een goed elftal, maar in de breedte zijn we snel aangewezen op jonge spelers. Zoals bijvoorbeeld Roly Bonevacia als Eyong Enoh en Rasmus Lindgren absent zijn. Dan kan een ander die plek innemen, maar misschien is het wel goed als de druk er is om te moeten presteren”, zo besluit de oefenmeester.

1 reactie op “Jol hoopt op nieuwe spelers”

  • annelies op 28th augustus, 2010 12:11 pm

    luis zijn grote voorbeeld diego forlan dario cvitanich

  • Snel reageren    Secured By miniOrange