Jol is een tevreden coach | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol is een tevreden coach

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 augustus, 2010 | Gepost om 15:55 uur | 1.604 keer bekeken

Ajax won zondag zonder zich bovenmatig in te spannen met ruime cijfers van De Graafschap (0-5). Martin Jol was na afloop dan ook een tevreden coach.

Ajax speelde midweeks nog een zware wedstrijd tegen Dinamo Kiev, waar plaatsing voor de Champions League werd afgedwongen, waardoor de spelers tegen De Graafschap bij vlagen wat vermoeid oogden. Tot gevolgen in het scoreverloop leidde dat echter niet.

“Je moet altijd maar afwachten hoe de jongens na zo’n wedstrijd tegen Dinamo Kiev aan de start verschijnen”, begon Jol zijn betoog. “Ik was erg tevreden over het eerste kwartier en vond ons na de 1-0 van Suarez even slordig spelen. Daarna hebben we de wedstrijd echter heel professioneel uitgespeeld. Ik ben dus heel tevreden.”

Snel reagerenSecured By miniOrange