Jol verwacht dat Sulejmani blijft | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol verwacht dat Sulejmani blijft

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 augustus, 2010 | Gepost om 16:43 uur | 1.255 keer bekeken

Ajax-trainer Martin Jol verwacht niet dat Miralem Sulejmani vertrekt bij Ajax. De Servische aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer, maar of het zo ver komt is nog maar de vraag.

“Hij heeft een contract en ik geloof niet dat hij weg wil. Hij moet nu gewoon doorzetten. Dat is goed voor ons en goed voor hem. Als hij doorzet, zal je zien dat hij zijn potentie zal waarmaken”, zegt Jol op de officiële website van Ajax.

Komend weekend neemt Ajax het in de Eredivisie op tegen De Graafschap. Jol besloot zijn selectie in de aanloop naar dat duel vrijdag een dag vrij te geven. “Vrijdag hebben de spelers een vrije dag. Ik laat ze dus even met rust. Zaterdag gaan we weer verder.”

Voor het duel met De Graafschap kan de oefenmeester niet beschikken over Rasmus Lindgren en Nicolas Lodeiro. Zij zijn beiden geblesseerd. Vurnon Anita keert wel terug. Hij zat tegen Dinamo Kiev een schorsing uit, maar is tegen de Superboeren van de partij.

Snel reagerenSecured By miniOrange