Ronaldo niet tegen Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ronaldo niet tegen Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 augustus, 2010 | Gepost om 15:55 uur | 1.699 keer bekeken

Cristiano Ronaldo mist op 15 september de thuiswedstrijd van Real Madrid in de Champions League tegen Ajax. De Portugees heeft een enkelblessure en moet ongeveer drie weken rust houden. Ajax moet het in de hoofdstad van Spanje zonder de geschorste Luis Suarez en Jan Vertonghen stellen.

Ronaldo raakte zondag geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Real Mallorca (0-0). Naast het duel met Ajax mist hij ook de interlands van Portugal tegen Cyprus (vrijdag) en Noorwegen (7 september). Ook de competitiewedstrijd tegen Osasuna zal de duurste speler van de wereld aan zich voorbij moeten laten gaan.

Snel reagerenSecured By miniOrange