Shevchenko: Snelle counters tegen Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Shevchenko: Snelle counters tegen Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 25 augustus, 2010 | Gepost om 9:40 uur | 1.344 keer bekeken

Andriy Shevchenko neemt het woensdagavond met Dinamo Kiev op tegen Ajax. De spits van de Oekraïnse topclub denkt dat zijn ploeg het in Amsterdam vooral moet hebben van snelle counters.

“Ajax is een grote club en heeft een zeer gewaardeerd team, dat heel snel van de aanval kan omschakelen naar de verdediging en andersom”, looft Shevchenko de ploeg van trainer Martin Jol, die in Kiev met 1-1 gelijkspeelde. “Onze grootste uitdaging is om vanuit de defensie een snelle counter te plaatsen.”

Shevchenko denkt met een goed gevoel terug aan de vorige keer dat hij in de ArenA speelde. In het seizoen 2003/2004 zorgde hij namens AC Milan namelijk voor de enige treffer. “Ik heb de allerbeste herinneringen aan het Ajax-stadion en ben blij weer hier te zijn. Ook nu spelen we in een vol stadion en het pleziert me dat er zoveel mensen naar ons komen kijken.”

Snel reagerenSecured By miniOrange