Suarez complimenteert Stekelenburg | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez complimenteert Stekelenburg

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 augustus, 2010 | Gepost om 15:59 uur | 2.109 keer bekeken

Met drie treffers had Luis Suarez  zondagmiddag een groot aandeel in de 0-5 zege van Ajax op De Graafschap. De Uruguayaan wilde na afloop echter vooral het team en doelman Maarten Stekelenburg complimenteren.

Ondanks de ruime zege in Doetinchem wist Suarez dat Ajax het bij vlagen moeilijk had gehad. “De Graafschap speelde best sterk en kreeg een aantal kansen”, sprak de aanvaller na afloop aan Eredivisie Live. “Gelukkig hebben wij de beste keeper op doel staan”, voegde hij daar een compliment aan Stekelenburg aan toe.

Suarez zag een Ajax met twee gezichten. “Wij begonnen ook niet goed aan de wedstrijd, gelukkig werd het na het eerste doelpunt iets makkelijker. Na rust was de concentratie terug en werd het uiteindelijk nog een makkelijke wedstrijd.”

Snel reagerenSecured By miniOrange