Suarez: Het moet nu gaan gebeuren | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez: Het moet nu gaan gebeuren

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 25 augustus, 2010 | Gepost om 10:45 uur | 1.648 keer bekeken

De druk is enorm bij Ajax voor de thuiswedstrijd tegen Dynamo Kiev. De Amsterdammers kunnen voor het eerst sinds jaren weer de groepsfase van de Champions League bereiken en in financieel opzicht is dit simpelweg noodzaak voor de club. Luis Suárez weet dat het erop of eronder is: “Het moet nu gaan gebeuren.”

De aanvoerder heeft altijd gezegd nog eens met Ajax in de Champions League te willen spelen en weet dat dit de kans is. “In mijn dromen zie ik mezelf in een mooie Champions League-wedstrijd spelen”, zegt hij in AD/Sportwereld. “Ik droom nog niet eens van scoren. Gewoon spelen, dat zou al fantastisch zijn.”

Ook Demy de Zeeuw merkt dat er van druk inderdaad wel sprake is: “Bij AZ was de Champions League een beloning voor het feit dat we een keer kampioen waren geworden. Bij Ajax voelt het totaal anders. Champions League en Ajax, dat hoort bij elkaar. Ook al was de laatste deelname vier jaar geleden.”

1 reactie op “Suarez: Het moet nu gaan gebeuren”

  • annelies op 25th augustus, 2010 19:01 pm

    kop op borst voor uit wij zijn ajax

  • Snel reageren    Secured By miniOrange