Suk mogelijk naar WillemII | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suk mogelijk naar WillemII

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 augustus, 2010 | Gepost om 16:29 uur | 2.224 keer bekeken

Willem II wil opnieuw zaken doen met Ajax. De Tilburgers, die Jan-Arie van der Heijden al huren van de Nederlandse recordkampioen, zijn op zoek naar een nieuwe spits en hopen volgens AD/Sportwereld op Hyun Jun Suk. De jonge Zuid-Koreaan zou bij Willem II ervaring kunnen opdoen in de Eredivisie.

Ajax wil Suk echter niet kwijtraken, nu hij de enige spits is van de beloften. Zijn leeftijdsgenoot Geoffrey Castillion zit momenteel in de lappenmand en het is niet bekend wanneer hij weer aan spelen toe kan komen. Voor het eerste elftal komt de negentienjarige Suk nog tekort en Ajax haalde dan ook met Achmed Mido Hossam al een nieuwe stand-in voor Mounir El Hamdaoui.

Het verhaal van Suk is inmiddels wel bekend: de aanvaller meldde zich vorig seizoen in Amsterdam met het verzoek of hij mocht meetrainen, kreeg een kans en sleepte een contract in de wacht. Suk kwam tot dusver tot drie invalbeurten in de Eredivisie en deed in de Europa League mee tegen Juventus. Dit seizoen maakte hij enkel nog speelminuten in de Johan Cruijff Schaal.

1 reactie op “Suk mogelijk naar WillemII”

  • sjeng op 1st september, 2010 15:50 pm

    suk moet blijven tog of niet

  • Snel reageren    Secured By miniOrange