Zware loting Ajax CL | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Zware loting Ajax CL

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 augustus, 2010 | Gepost om 19:31 uur | 1.498 keer bekeken

Ajax ontmoet Real Madrid, AC Milan en Auxerre
Ajax is vrijdag tijdens de loting van de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan Real Madrid en AC Milan. De derde club in Groep G is het Franse Auxerre.
Het was Internazionale-speler Wesley Sneijder die het balletje waarin het papiertje met de clubnaam van Ajax verstopt zat uit de pot grabbelde. Gary Lineker zorgde er vervolgens voor dat Ajax zich op mag maken voor enkele duels om de vingers bij af te likken.

In Real Madrid en AC Milan treft de club twee van de grootste clubs ter wereld. De Madrilenen, tegenwoordig onder leiding van José Mourinho, eindigden afgelopen seizoen als tweede in de Spaanse Primera División. AC Milan was de nummer drie van de Serie A.

De loting betekent in elk geval dat Ajax wat oude bekenden tegen gaat komen. Rafael van der Vaart is momenteel nog speler van Real Madrid, terwijl oud-Ajacieden Clarence Seedorf en Klaas-Jan Huntelaar nog altijd bij AC Milan onder contract staan.

De laatste keer dat Ajax Auxerre trof in Europa was in 2005. Toen was de Franse ploeg over twee duels te sterk voor de Amsterdammers.

Snel reagerenSecured By miniOrange