AC Milan zonder Ronaldinho | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

AC Milan zonder Ronaldinho

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 september, 2010 | Gepost om 14:18 uur | 1.022 keer bekeken

AC Milan-trainer Massimo Allegri houdt Ronaldinho dinsdag tegen Ajax waarschijnlijk op de bank. De Braziliaan kon afgelopen weekend niet overtuigen en moet dat volgens Corriere dello Sport bekopen met een reserverol.

Ronaldinho mocht tegen Genoa (1-0) nog beginnen, maar werd twintig minuten voor tijd gewisseld voor Clarence Seedorf. De voormalig Ajacied lijkt dinsdag in de Arena wel te gaan starten in een 4-4-2 systeem als spelverdeler.

Naast Seedorf zullen waarschijnlijk Gennaro Gattuso, Kevin-Prince Boateng en Andrea Pirlo op het middenveld staan. Ronaldinho valt daardoor buiten de boot. Volgens de Italiaanse krant zijn Zlatan Ibrahimovic en Robinho de spitsen.

Ajax krijgt sowieso niet te maken met Alexandre Pato en Massimo Ambrosini. Pato is nog niet volledig hersteld en Ambrosini wordt buiten de selectie gelaten.

Snel reagerenSecured By miniOrange