Cruijff wil Ajax nog steeds helpen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Cruijff wil Ajax nog steeds helpen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 september, 2010 | Gepost om 15:09 uur | 956 keer bekeken

Johan Cruijff wil nog steeds instappen bij Ajax om de club te hervormen. Dat heeft de voormalig vedette van Ajax woensdag op de open dag van de Cruyff Foundation gezegd.

In zijn column in De Telegraaf van maandag gaf Cruijff de leiding van Ajax er flink van langs. ,,Maar als Ajax dat wil, kunnen ze altijd bij me aankloppen. Dat moet dan niet zo gaan als de vorige keer. Halve maatregelen nemen heeft namelijk geen zin”, verwijst hij naar gebeurtenissen van twee jaar geleden. Cruijff wilde toen de jeugdopleiding hervormen, maar werd door toenmalig coach Marco van Basten teruggefloten.

Cruijff vreest dat als Ajax niet snel maatregelen neemt, het net als Feyenoord in grote financiële problemen komt. ,,Dat is een spookbeeld. Real Mallorca mocht dit jaar daarom niet meedoen aan Europees voetbal. Dat moet Ajax niet overkomen.” (ANP/DHE)

1 reactie op “Cruijff wil Ajax nog steeds helpen”

  • Martin op 22nd september, 2010 17:28 pm

    Nu, Johan geeft weer aan te willen helpen, en ik ben van mening dat dit inderdaad hard nodig is , onherkenbaar voetbal, vooral voor mensen die Ajax nog kennen vanuit de periode Cruijff , zijn tegenstreber van Gaal moest ook weg dus directie nodig de man uit laat je helpen, ik zou dit toejuchen.

    Gr

    martin

  • Snel reageren    Secured By miniOrange