De Zeeuw: Ik voel me weer fit | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Zeeuw: Ik voel me weer fit

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 september, 2010 | Gepost om 9:37 uur | 835 keer bekeken

Net als tegen Feyenoord zat Demy de Zeeuw ook tegen FC Twente op de bank. De middenvelder voelt dat de concurrentie dit seizoen is toegenomen bij Ajax, maar weet zelf dat hij zich gaat terugknokken.

“Vorige week had ik tegen Feyenoord niet verwacht ernaast te vallen”, zo zegt De Zeeuw na afloop van het duel met FC Twente tegenover het Algemeen Dagblad. “Het is duidelijk dat de trainer meerdere opties heeft. Ik zie het natuurlijk liever anders, maar ik wilde naar een topclub en daar gebeuren dit soort dingen.”

Drie weken geleden werd de middenvelder verlost van de beugel die hij aangemeten kreeg na de gezichtsblessure die hij opliep tijdens het WK-duel met Uruguay. De beugel zorgde echter voor bijkomende kwaaltjes, die nu verleden tijd zijn. “Ik heb dit seizoen in niet veel wedstrijden mijn niveau gehaald. Daar moet ik eerlijk in zijn. Maar nu mijn gezondheidsklachten voorbij zijn voel ik me weer fit. Ik knok me zeker terug”, aldus de international, die negen minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen kwam.

Snel reagerenSecured By miniOrange