De Zeeuw: Nu zijn wij weer favoriet | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Zeeuw: Nu zijn wij weer favoriet

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 september, 2010 | Gepost om 17:18 uur | 799 keer bekeken

Demy de Zeeuw gaf toe dat het een omschakeling is voor Ajax om na Real Madrid zondag Feyenoord te ontmoeten. Na de kansloze nederlaag in Spanje (2-0) zijn de Amsterdammers in De Kuip weer de grote favoriet.

”Nu moeten wij weer winnen. Hopelijk was het goed voor ons om een tegenstander als Real te treffen”, aldus De Zeeuw die in de tweede helft door Jol werd gewisseld. De voormalig speler van AZ wil daar geen conclusies aan verbinden. ”Daar maak ik me niet druk om.”

De Zeeuw sluit een grote overwinning in Rotterdam niet uit. ”Als we goed beginnen, kost het weinig kracht om veel doelpunten te maken. Dan kan het wellicht een grote uitslag worden. Maar tien doelpunten zullen we niet maken.”

Trainer Martin Jol van Ajax hoopt dat zijn ploeg leert van de kansloze nederlaag tegen Real Madrid (2-0) van woensdag. De coach zag zijn ploeg veel ruimte weggeven en waakt na de ontmoeting met Real voor onderschatting tegen Feyenoord. ”Uit spelen tegen Feyenoord is altijd zwaar. Bovendien zijn ze na de nederlaag tegen NAC gebrand om het goed te doen.”

Jol gaf toe dat het verschil tussen de eredivisie en andere Europese competities groot bleek tegen Real. ”Maar we moeten er allemaal van leven”, grapte de Hagenaar. (ANP)

Snel reagerenSecured By miniOrange