Duitse scheidsrechter fluit Ajax – AC Milan | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Duitse scheidsrechter fluit Ajax – AC Milan

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 september, 2010 | Gepost om 14:16 uur | 1.101 keer bekeken

Felix Brych is door de Uefa aangewezen als scheidsrechter voor het tweede groepsduel van de Champions League tussen Ajax en AC Milan. Vorige week meldden wij dat Christian Kofoed de wedstrijd zou leiden. Dit werd eveneens gemeld op Ajax.nl. Achteraf bleek het een fout te zijn en nu is de scheidsrechter dus alsnog bekend.

Assistenten
Thorsten Schiffner en Mark Borsch zijn assistent-scheidsrechters in de Arena. Felix Zwayer is vierde official. Daarnaast vervullen Christian Dingert en Marc Seemann de taak van extra assistent-scheidsrechters op de achterlijn.

Snel reagerenSecured By miniOrange