Feyenoord uit: Altijd lastig | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Feyenoord uit: Altijd lastig

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 september, 2010 | Gepost om 14:52 uur | 882 keer bekeken

Trainer Martin Jol van Ajax hoopt dat zijn ploeg leert van de kansloze nederlaag tegen Real Madrid (2-0) van woensdag. De coach zag zijn ploeg veel ruimte weggeven. De Amsterdammers hopen zich zondag tegen aartsrivaal Feyenoord te herstellen.

De coach waakt na de ontmoeting met Real voor onderschatting tegen Feyenoord. “Uit spelen tegen Feyenoord is altijd zwaar. Bovendien zijn ze na de nederlaag tegen NAC gebrand om het goed te doen. Ik kan niet zeggen of Feyenoord op dit moment minder goed is dan vorig jaar. Ze missen natuurlijk wel Makaay en ook Tomasson is er niet bij. Pas als het team op z’n sterkst is kan je zo’n vergelijking maken.”

Jol gaf toe dat het verschil tussen de Eredivisie en andere Europese competities groot bleek tegen Real. “Maar we moeten er allemaal van leven”, grapte de Hagenaar. “Dat het verschil zo groot is, had je kunnen verwachten. Hun vier aanvallers kosten bij elkaar 160 miljoen elkaar. Ik denk niet dat het incident met Evander Sno heeft meegespeeld. Ze kunnen zich wel zo goed focussen op de wedstrijd, dat het even uit het hoofd te zetten is.”

André Ooijer en Teemu Tainio zijn mogelijk niet inzetbaar als Ajax het zondag opneemt tegen de aartsrivaal. Beide aanwinsten hebben last van lichte blessures.

Snel reagerenSecured By miniOrange