Jol: Enoh schuldig aan Twente doelpunten | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Enoh schuldig aan Twente doelpunten

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 september, 2010 | Gepost om 14:12 uur | 1.042 keer bekeken

Ajacied Eyong Enoh (24) deed zaterdagavond wat hij zelden doet: scoren. Met een fraai afstandsschot na een afgeslagen corner zette hij Ajax naast FC Twente: 2-2. Toch was de Kameroener ook in negatieve zin betrokken bij de doelpunten in de topper.

De directe tegenstander van Enoh, Theo Janssen, stapte in de Grolsch Veste na negentig minuten van het veld af met twee goals achter zijn naam. Twee keer was Enoh niet bij machte een doelpunt te verhinderen.

‘Nee, dat ben ik zeker niet van hem gewend’, aldus coach Martin Jol in De Telegraaf. ‘Waarschijnlijk dacht hij even niet na toen hij die bal op doel schoot.’

‘Bij de eerste van Janssen verwacht ik ook van de andere verdedigers dat ze Janssen opvangen als hij doorkomt. Bij Janssens tweede was Enoh hem inderdaad uit het oog verloren en had hij schuld aan de 2-1 van FC Twente. Met dat doelpunt maakte hij het nog wel een beetje goed.’

Snel reagerenSecured By miniOrange