Jol: Twente defensief goed | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Twente defensief goed

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 24 september, 2010 | Gepost om 16:56 uur | 1.155 keer bekeken

Ajax neemt het zaterdagavond op tegen regerend landskampioen FC Twente. Trainer Martin Jol weet op voorhand dat zijn ploeg een lastig avondje tegemoet gaat in Enschede.

Hoewel de Tukkers nog niet zo effectief zijn als een seizoen eerder, verloor de ploeg van Michel Preud’homme nog niet. Wel werd er drie keer doelpuntloos gelijkgespeeld. “Dat is het enige opvallende aan Twente. Ze hebben vaak gelijkgespeeld dit seizoen”, zegt Jol op de website van Ajax.

“Ze zijn defensief heel goed en hebben vaak de nul gehouden. Aanvallend is het iets anders vergeleken met vorig seizoen. Met de spelers die ze al hadden is er een goed concept neergelegd voor dit seizoen, zoals Luuk de Jong – broer van Ajacied Siem – die een echte nummer ’10’ is geworden.”

Snel reagerenSecured By miniOrange