Keepersprobleem voor Feyenoord | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Keepersprobleem voor Feyenoord

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 september, 2010 | Gepost om 14:59 uur | 910 keer bekeken

Het keepersprobleem van Feyenoord voor komende zondag tegen Ajax lijkt zichzelf op te lossen. Naast Erwin Mulder raakte ook Rob van Dijk geblesseerd, maar vanmiddag bleek uit een test dat hij waarschijnlijk toch kan spelen.

Trainer Mario Been liet vandaag in het AD nog weten zich zorgen te maken. ,,De situatie met Rob van Dijk ziet er problematisch uit”, zei Been, die vreeste voor een liesbreuk bij de 40-jarige. ,,Het ziet er niet bepaald rooskleurig uit.”

Als Van Dijk niet kan spelen, is Darley de eerste doelman. ,,Hij is in principe nog de enige overgebleven optie”, aldus de oefenmeester. De keeper speelde maandag een uitstekend duel met Jong Feyenoord bij Jong PSV, maar kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie voor de hoofdmacht.

Van Dijk verving al enige tijd Mulder, die nog altijd hinder ondervindt van een scheurtje in zijn vinger. ,,We kunnen bij het afhaken van Van Dijk nog proberen om Mulder in een soort noodsituatie op de bank te platen plaatsnemen.”

Been haalde gisteren de Griekse sluitpost Kostas Lamprou bij de selectie. De jeugdinternational is door Feyenoord bij Excelsior gestald en mag derhalve niet meer in De Kuip uitkomen dit seizoen.

In het meest negatieve geval moet Niels Konijnenburg (A1) opdraven. De jeugdkeeper maakte in de Super Cup-wedstrijd tegen Ajax eerder een goede indruk op Been.

Feyenoord moet het zondag hoe dan ook doen zonder Bruno Martins Indi (geschorst), Dani Fernández (knieblessure), Jon Dahl Tomasson (bovenbeenblessure) en Bart Schenkeveld (knieblessure). Meevallers zijn dat André Bahia en Luigi Bruins weer helemaal fit zijn.

AD.nl

Snel reagerenSecured By miniOrange