Ooijer kijkt uit naar klassieker | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ooijer kijkt uit naar klassieker

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 september, 2010 | Gepost om 11:36 uur | 791 keer bekeken

André Ooijer kijkt reikhalzend uit naar de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord. De ervaren verdediger van Ajax zat vele jaren geleden al eens op de bank tijdens de klassieker maar kwam nog nooit eerder in actie in de beladen wedstrijd.

“Geweldig ik kijk er zo naar uit. Mijn eerste wedstrijd bij Ajax op de bank was Feyenoord-uit. Maar dat is volgens mij zo’n zeventien jaar geleden. De training een dag voor de wedstrijd was toen een gekkenhuis. Nu hoor ik ook van de supporters hoe die wedstrijd leeft. Dat heb ik nog bij geen enkele club meegemaakt”, aldus Ooijer op de officiële website van Ajax.

De verdediger wenst eigenlijk geen genoegen te nemen met een puntendeling in Rotterdam. “Met dit elftal moeten we gewoon meedoen om het kampioenschap. Dat houdt in dat je in elke uitwedstrijd voor de overwinning moet gaan. Dat zullen we ook zeker doen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange