Pato en Ambrosini niet tegen Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Pato en Ambrosini niet tegen Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 september, 2010 | Gepost om 14:56 uur | 640 keer bekeken

AC Milan won afgelopen woensdag met 2-0 van AJ Auxerre. Onze held Zlatan Ibrahimovic was verantwoordelijk voor beide doelpunten. Tijdens de wedstrijd raakten Massimo Ambrosini en Alexandre Pato geblesseerd. Beide spelers worden nog onderzocht, maar het lijkt erop dat ze in de uitwedstrijd tegen Ajax op 28 september niet mee kunnen spelen. Zo meldt VI.

Blessures
Ambrosini stond nog maar een kwartier in het veld toen hij naar de kant moest met een verrekte knie. Pato moest tien minuten na rust afhaken. De aanvaller had last van een spierblessure in zijn linkerbeen. Voor hen kwamen Kevin-Prince Boateng en Robinho in het veld.

Naast de twee blessures was er ook onvrede bij spits Filippo Inzaghi. Toen Massimiliano Allegri, de coach van Milan, zijn derde wissel toepaste verdween Pippo boos in de kleedkamer. Vervolgens verliet hij het stadion.

Ajaxlife

Snel reagerenSecured By miniOrange