Seedorf is Ajax publiek dankbaar | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Seedorf is Ajax publiek dankbaar

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 september, 2010 | Gepost om 8:24 uur | 1.139 keer bekeken

Clarence Seedorf kreeg bij het verlaten van het veld van de Amsterdam ArenA een warm applaus van de Ajax-supporters. De middenvelder van AC Milan genoot er zichtbaar van.

“Dat vond ik heel mooi”, liet Seedorf na afloop weten. “Daar ben ik het publiek dankbaar voor. Het was voor mij persoonlijk een mooie afsluiting van deze wedstrijd. Ik wens Ajax ook verder het beste.”

De routinier zag een veel beter Ajax dan twee weken geleden in Madrid. “Ze speelden met meer motivatie en met meer lef. De ploeg was wel af en toe nerveus. Ik vind de uitslag wel terecht. Wij hadden wat meer kansen, vooral in de eerste helft. Dat hadden wij beter moeten uitspelen. Maar 1-1 in een uitwedstrijd is niet zo verkeerd.”

Over Eyong Enoh was Seedorf minder te spreken. Uiteindelijk zorgde een charge van de Ajacied ervoor dat de Milanees vroegtijdig naar de kant moest. “Hij was de hele wedstrijd al bezig tegen mij. Ik ben niet geblesseerd geraakt, maar heb wel een stijve poot aan hem overgehouden. Nou ja, de scheidsrechter heeft op z’n Engels gefloten zullen we maar zeggen”, aldus Seedorf.

Snel reagerenSecured By miniOrange