Sno nog twee weken in het ziekenhuis | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sno nog twee weken in het ziekenhuis

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 september, 2010 | Gepost om 10:44 uur | 819 keer bekeken

Evander Sno is dinsdag overgebracht van het ziekenhuis in Arnhem naar Amsterdam. De Ajacied raakte maandagavond onwel tijdens de wedstrijd Jong Vitesse/AGOVV – Jong Ajax. Na reanimatie werd Sno naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij de nacht aan de hartbewaking heeft doorgebracht. Naar verwachting moet hij twee weken voor onderzoek in het ziekenhuis blijven.

Het competitieduel Jong Vitesse/AGOVV – Jong Ajax werd maandagavond na ruim een uur spelen gestaakt omdat Evander Sno onwel werd. Na reanimatie op het veld, door onder andere de medische staf van Ajax, kwam de middenvelder weer bij kennis.

Jong Ajax stond in Gendt op het moment van staken met 4-0 achter en speelde vanaf de 36ste minuut met tien man na een rode kaart voor Hyun Jun Suk. Sno kwam in de 46ste minuut als invaller in het veld als vervanger voor Ouasim Bouy.

Sno is dinsdag overgebracht van het ziekenhuis in Arnhem naar Amsterdam, waar hij naar verwachting twee weken voor onderzoek moet blijven. Over de oorzaak is op dit moment niets te zeggen, evenmin over de gevolgen. Sno is bij kennis, maakt het goed en er is geen verandering opgetreden in zijn situatie sinds maandagavond.

De spelers en staf van Jong Ajax, die alles van nabij hebben meegemaakt en vanzelfsprekend (net als Sno zelf en vele anderen) erg geschrokken zijn, kwamen dinsdagochtend bij elkaar om met elkaar te praten over hetgeen maandagavond is gebeurd. Naast mensen van de medische staf was ook algemeen directeur Rik van den Boog daarbij aanwezig. Daarna heeft de selectie van Jong Ajax getraind.

Snel reagerenSecured By miniOrange