Stelenburg: Feyenoord geen Madrid | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Stelenburg: Feyenoord geen Madrid

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 september, 2010 | Gepost om 10:17 uur | 937 keer bekeken

Maarten Stekelenburg beseft dat Ajax voor de Klassieker van zondag de grote favoriet is. De Amsterdammers moeten in De Kuip dan ook vol voor de zege gaan, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

De goalie behoedde zijn ploeg midweeks nog voor een grote nederlaag in Madrid. Dankzij meerdere uitstekende reddingen van Stekelenburg bleef het woensdag bij 2-0. “Ik denk niet dat die wedstrijd tegen Real in onze koppies nu nog een rol speelt”, zegt De Steek tegenover Voetbal International. “We hebben de gebruikelijke nabespreking gehad en daarna zijn we ons volledig op Feyenoord gaan richten.”

“Ajax zit zondag in de favorietenrol, maar dat zegt in dit soort wedstrijden niet zo veel. We zullen flink aan de bak moeten, Feyenoord heeft een goede ploeg. Ze presteren wisselvallig, maar vorig weekeinde zag hun spel er ondanks de nederlaag tegen NAC Breda goed uit.”

“Onze duels met Feyenoord zijn altijd open en aantrekkelijk”, vervolgt Stekelenburg. “Dat verwacht ik zondag ook weer. Waarbij we vol voor de winst gaan. Want laten we eerlijk zijn: Feyenoord is geen Real Madrid.”

Snel reagerenSecured By miniOrange