Suarez: We waren gewoon slecht | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez: We waren gewoon slecht

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 12 september, 2010 | Gepost om 18:32 uur | 999 keer bekeken

Luis Suarez was zaterdagavond weer eens belangrijk voor Ajax. Met twee benutte strafschoppen hielp hij zijn ploeg aan een zege op Willem II: 2-0.
De Uruguayaan was na afloop van het gewonnen duel niet tevreden met de prestatie van Ajax. “Wij speelden gewoon slecht”, stelde Suarez voor de camera van Eredivisie Live. “Wij leden veels te veel balverlies. Maar ja, zolang je drie punten pakt is er niet veel aan de hand.”

Wil Ajax het Real Madrid komende week lastig maken in de Champions League, dan zal de club zich op flink wat punten moeten verbeteren meent Suarez. Hoewel de aanvoerder geschorst is voor het duel in Madrid, is hij wel aanwezig in Spanje. “Ik reis natuurlijk wel mee met de selectie.”

Snel reagerenSecured By miniOrange