Sulejmani wil graag bij Ajax blijven | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sulejmani wil graag bij Ajax blijven

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 20 september, 2010 | Gepost om 13:44 uur | 920 keer bekeken

Net als in de wedstrijd tegen Real Madrid begon Miralem Sulejmani zondag opnieuw in de basis van Ajax. Martin Jol gaf de Serviër ditmaal de voorkeur boven Urby Emanuelson.

Eerder dit seizoen liet Sulejmani zich nog negatief uit over Jol, die een transfer naar West Ham United zou willen blokkeren. Uiteindelijk ketste de tijdelijke overgang naar Engeland af vanwege een ontbrekend visum. “Ik wil niet over het verleden spreken, maar over de toekomst”, zegt Sulejmani maandag tegen de GPD-bladen.

“Ik ben een professional en ik wil graag bij Ajax spelen. Ik blijf doorgaan met hard werken en ik wil veel aan voetballen toekomen. Ik weet dat ik mentaal sterk ben”, aldus Sulejmani, die vlak voor tijd werd gewisseld en een hoop stampij veroorzaakte toen André Bahia hem wees op zijn trage loopje naar de zijlijn.

Snel reagerenSecured By miniOrange