Ajax-fans gaan actie voeren | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax-fans gaan actie voeren

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 13 oktober, 2010 | Gepost om 10:02 uur | 1.486 keer bekeken

De Ajax Supporters Delegatie (ASD) heeft acties aangekondigd tegen het wanbeleid dat de club in hun ogen al vijftien jaar heeft gevoerd. Met wat voor acties men gaat protesteren is nog niet bekend.

De ASD, een vertegenwoordiging van alle fanatieke groeperingen van Ajax-fans, laat op de website van de AFCA supportersclub weten dat het de aan het einde van deze week gepresenteerde verliezen over het afgelopen boekjaar aangrijpt voor acties. Naast het financiële wanbeleid, is het in de ogen van de supporters ook sportief gezien dramatisch en ziet men de toekomst somber in.

“We hebben immers in geen zes jaar een titel gewonnen laat staan aansprekende resultaten in Europa geboekt, de Ajax-jeugd holt in kwaliteit achteruit, met geen enkel zicht op verbetering op termijn, en dan kun je alleen maar tot de conclusie komen dat het met onze ooit roemruchte trots heel erg slecht gaat”, zo luidt de verklaring. “Om kort te gaan, Ajax is op sterven na dood en bevindt zich in ieder geval al veel te lang op een dood spoor.”

Supporters van de recordkampioen van Nederland hebben aangegeven niet te rusten “eer Ajax de beurs verlaat, bestuurlijk schoon schip heeft gemaakt en uiteindelijk weer als gewone AFC Ajax de toekomst tegemoet treed, geleid door kundige mensen met visie en een Ajax-hart.”

2 Reacties op “Ajax-fans gaan actie voeren”

  • Ron op 13th oktober, 2010 19:28 pm

    Man wat een negatievelingen! Net een stel verwende kleuters. Kijk es wat er rondloopt aan eigen jeugd, wat er de laatste jaren aan eigen jeugd verkocht is en nu bij de top speelt. En sinds jaren is er weer CL voetbal… Ga achter je club staan ipv dat gejank!

  • Anoniem op 14th oktober, 2010 7:29 am

    Had ene Johan dat niet al aan gegeven……?

  • Snel reageren    Secured By miniOrange