Ajax gaat praten met Sneijder | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax gaat praten met Sneijder

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 oktober, 2010 | Gepost om 11:41 uur | 1.317 keer bekeken

Een delegatie van Ajax zal spoedig om de tafel gaan zitten met Rodney Sneijder om te praten over zijn aflopende contract. Ook Roly Bonevacia, Florian Jozefzoon en Lorenzo Ebecilio kunnen een gesprek verwachten.

Naast het viertal met een aflopend contract, wil Ajax ook Ouasim Bouy en Nicolai Boilesen een nieuw contract aanbieden. “Ouasim Bouy en Nicolai Boilesen staan tot 2012 en 2013 onder contract, maar willen we ook al nieuwe verbintenissen voorleggen”, zo zegt algemeen directeur Rik van den Boog in gesprek met De Telegraaf.

Bonevacia en Jozefzoon hebben inmiddels hun debuut gemaakt onder trainer Martin Jol. Ebecilio wacht nog op zijn eerste speelminuten, net als Sneijder, het jongere broertje van international Wesley. “We gaan met hem om tafel. We hebben de intentie om te verlengen, maar… Onze visie is dat een speler maximaal twee jaar in Jong Ajax mag spelen en dan moet zijn aangehaakt.”

“Zo niet, dan is het ‘wegwezen’ of ‘contract verlengen, maar worden verhuurd’. Dat laatste zou een optie voor Sneijder kunnen zijn”, zegt Van den Boog, die uitleg geeft over de reden van dit beleid. “Daarmee willen we voorkomen dat, zoals eerder Eljero Elia en Jeremain Lens, twijfelgevallen worden weggestuurd, maar elders doorbreken.”

Snel reagerenSecured By miniOrange