Ajax hoopt op belletje Cruijff | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax hoopt op belletje Cruijff

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 oktober, 2010 | Gepost om 11:39 uur | 1.266 keer bekeken

Hoewel Rik van den Boog eerder aangaf ‘verdrietig’ te worden van de snoeiharde kritiek van Johan Cruijff in zijn column in Telesport en die ‘niet serieus’ te nemen, blijkt de algemeen directeur van Ajax het commentaar van de legendarische nummer 14 wel degelijk ter harte te nemen. “Ik vind het alleen maar prettig als mensen zich op een bepaalde manier uiten. Dat houdt ons scherp. Wij maken als directie ook fouten”, zei hij na de presentatie van de jaarcijfers.

Van den Boog had niet de behoefte om de telefoon op te pakken en zijn verhaal tegenover dat van Cruijff te zetten. “Het heeft niet altijd zin om een discussie te voeren. Ik heb de kritiekpunten ‘genomen’ en ben doorgegaan, waarmee we bezig zijn: de club financieel en sportief weer maken zoals die was. Als Johan mij belt, zou ik dat prachtig vinden en zeker het gesprek met hem aangaan.”

Snel reagerenSecured By miniOrange