Jol: Auxerre een degelijke ploeg | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Auxerre een degelijke ploeg

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 oktober, 2010 | Gepost om 15:48 uur | 906 keer bekeken

Na de confrontaties met Real Madrid (2-0) en AC Milan (1-1) staat Ajax voor de belangrijkste klus in de Champions League. Dinsdagavond wacht de eerste van de twee ontmoetingen met het Franse AJ Auxerre.

Om Europees te overwinteren moet Ajax vooral de punten zien te verzamelen tegen Auxerre. Trainer Martin Jol beseft dat, maar tegelijkertijd blijft hij op zijn hoede. “Zij denken ook: in deze wedstrijden moet het gebeuren. Zij zullen ook zeker proberen te winnen”, blikte Jol maandag vooruit naar het thuisduel.

Jol heeft Auxerre meerdere malen aan het werk gezien. Toch heeft hij nog geen goed beeld van de Fransen. “Auxerre heeft niet echt een vast systeem. Ik houd er rekening mee dat ze anders spelen tegen ons spelen als tegen AC Milan en Real Madrid.”

In Frankrijk staat Auxerre als zeventiende geklasseerd. Toch heeft deze ploeg veel kwaliteit, meent Jol. “Het is een hele degelijke ploeg, met een paar uitblinkers. Hun aanvoerder Pedretti wordt door veel clubs in de gaten gehouden.”

Snel reagerenSecured By miniOrange