Mido: Ik ben een ander mens geworden | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Mido: Ik ben een ander mens geworden

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 oktober, 2010 | Gepost om 11:05 uur | 1.342 keer bekeken

Ahmed Mido Hossam maakte zaterdag tegen NAC Breda (3-0) zijn rentree in het tenue van Ajax. De aanvaller mocht van Martin Jol de laatste dertien minuten meedoen en deed dit onder luid gejuich. “Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee”, citeert Ajax Life de Egyptenaar.

“Ik ben een ander mens geworden in de tussentijd,” blikt de 27-jarige Mido terug op zijn eerste omstreden periode bij Ajax, van 2001 tot 2003. “Ik reageerde vroeger soms te snel en te heftig, daardoor ontstonden mijn problemen met Ronald Koeman. Als ik achterom kijk, denk ik: ik had het anders moeten doen. Hij was een goede trainer en wilde zijn spelers helpen. Hij probeerde het beste uit ons te halen.”

“Misschien had ik verder kunnen komen, maar ik heb veel geleerd, ik ben volwassen geworden en ben nu vader van drie kinderen”, vertelt Mido over het verloop van zijn carrière. “De Mido van nu is niet meer de Mido die ik op mijn vijftiende of twintigste was. Ik beloof dat ik geen scharen meer door de kleedkamer gooi.”

“Als je achttien of negentien bent, vergeet je soms om je heen te kijken. Ajax is de grootste club die ik heb mogen dienen, dat meen ik serieus, en achteraf ben ik mijn tijd hier meer gaan waarderen. Daarom wilde ik hartstikke graag terugkeren toen de kans zich aandiende.”

Tekst: Voetbalzone

1 reactie op “Mido: Ik ben een ander mens geworden”

  • bas op 19th oktober, 2010 16:40 pm

    nou ik zie helemaal niks gebeuren met die lopende rollade in het veld wat is die man dik. Ik hoop wel dat hij echt noch wat gaat presteren maar ik denk het niet suc 6 mido

  • Snel reageren    Secured By miniOrange