Mido: We kunnen kampioen worden | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Mido: We kunnen kampioen worden

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 13 oktober, 2010 | Gepost om 10:58 uur | 1.211 keer bekeken

Ajax kan binnenkort eindelijk een beroep doen op Mido. De Egyptenaar is fit en stoomt zich nu klaar voor zijn rentree bij de Amsterdamse club.

“Alleen ontbreekt het voetbalgedeelte nog”, zegt Mido in gesprek met Novum. |Daar ben ik de laatste tien dagen al mee bezig. Het gaat nu nog om het opdoen van wedstrijdritme, vertrouwen krijgen en onderdeel worden van de ploeg.”

De Afrikaan voelt zich thuis in Amsterdam. “Ik vind de Arena, de sfeer en de supporters geweldig. Het publiek was een belangrijke reden voor mij om weer terug te komen. Ik weet zeker dat ze me een warm welkom zullen geven, aangezien ik altijd hard gewerkt heb en mijn best heb gedaan.”

Mido heeft vertrouwen in een successeizoen met Ajax. “We hebben een goede, jonge ploeg, maar spelers als André Ooijer en Luis Suarez hebben ervaring. Ajax heeft een team dat veel wedstrijden kan winnen, maar nog wel kan verliezen. We hebben een goede kans om kampioen te worden, maar moeten hard blijven werken en dat weet iedereen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange