Oleguer twee weken aan de kant | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Oleguer twee weken aan de kant

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 21 oktober, 2010 | Gepost om 10:58 uur | 837 keer bekeken

Oleguer heeft zijn neus gebroken in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen AJ Auxerre. De Spaanse verdediger is naar verwachting twee weken uitgeschakeld. Oleguer was gisteren invaller voor Miralem Sulejmani en kwam al snel hard in aanraking met spits Dennis Oliech. Ondanks zijn neusblessure speelde de Ajacied het duel wel gewoon uit.

Oleguer werd tijdens de wedstrijd langs het veld behandeld en meldde zich kort na het duel ook in het ziekenhuis. Daar werd de centrumverdediger verder behandeld. Afhankelijk van het herstel zou de Spaanse Ajacied over twee weken en met bescherming weer inzetbaar kunnen zijn.

Snel reagerenSecured By miniOrange