Stekelenburg en Vertonghen in winterstop weg | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Stekelenburg en Vertonghen in winterstop weg

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 5 oktober, 2010 | Gepost om 10:40 uur | 2.837 keer bekeken

Martin Jol gaat er niet vanuit dat hij in de winterstop afscheid moet nemen van Jan Vertonghen en Maarten Stekelenburg. De trainer is wel op de hoogte van de Engelse belangstelling voor de Ajacieden.

Vertonghen wordt begeerd door Arsenal, waar hij een duo moet vormen met Thomas Vermaelen. Stekelenburg is bij Manchester United in beeld om de opvolger te worden van Edwin van der Sar. “Ik krijg die signalen natuurlijk ook door”, zegt Jol in NUsport. “Het is niet meer dan terecht dat ze hen willen hebben.”

Jol denkt echter niet dat er in de winterstop tot actie wordt overgegaan. “Ik verwacht niet dat er deze winterstop iets gebeurt. Die spelers weten ook dat je het haast nergens beter hebt dan bij ons. Everton wilde Jan hebben deze zomer, maar hij weet dat hij bij ons beter zit. Wij hebben 4,5 miljoen fans! Jan is zo slim dat hij alleen weggaat als hij helemaal klaar is voor een Europese topclub.”

Snel reagerenSecured By miniOrange